Yüzük ölçüsü nasıl alınır?

Yüzük ölçüsü nasıl alınır?
 
 

Yüzük ölçüsü nasıl hesaplanır, nasıl ölçülür ?

bir çoğumuzun başına gelmiştir, yüzük ölçümüz hiçte hesapta olmayan zamanlarda birden bire karşımıza çıkan ve cevabını vermek zorunda kaldığımız bir soru haline gelebilir. bay ve bayan yüzük ölçüleri farklı farklı ele alınmalıdır, örneğin eklem yerleri daha geniş olan parmaklar birazdaha sorun yaratabilmektedir. yüzük ölçücü bu eklemen geçebilmesi için büyük tutulur fakat eklem geçtikten sonra bol gelecek ve eğer ağır bir taşa sahip olan yüzük ise muhtemelen sinir bozucu bir şekilde parmağınızda dönecektir. Siparişlerinizde ölçünüzü bir numara küçük söylemeniz faydalı olacaktır. Genelde kadın yüzük parmakları 9-13 numaralar arasındadır minyon diye tabir edilen kadınların :) parmak ölçüleri 9 numara gib olmaktadır. Gelelim yüzük ölçümüzü nasıl hesaplayacağımıza bunun için başlıca iki yöntemi ele alabiliriz

1. çap;

mevcut bir yüzüğün çapını ölçerek bunu iletmeniz yeterli olacaktır, herhangi bir cetvel yardımızyla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. unutmayınız bulduğunuz çap ölçüsü yüzük ölçüsü DEĞİLDİR. Aşağıdaki tablodan karşılık gelen yüzük ölçüsünü seçmelisiniz.

2. çevre;

parmağınıza dolayacağınız bir ipin ucunluğunu ölçerek ulaşacağınız değieri bildirmenşz yeterli olacaktır.(ÖNERMİYORUZ)

 

her iki yöntemde sonuç vereceği gibi en sağlıklısı en yakın bir takı mağazasına uğrayarak ölçünüzü oraya aldırmak olacaktır.

 

Etiketler: yüzük ölçüsü
Şubat 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR